تحقیقات جدید: روابط اجتماعی بیشتر از غذا یا نوشیدنی به طول عمر کمک می‌کند ستار هاشمی: دولت به اینترنت طبقاتی اعتقادی ندارد رگولاتوری درباره قطعی‌های اینترنت: باید مشکل برق حل شود گوشی‌های تاشو سامسونگ احتمالا زودتر از گوشی‌های دیگر آپدیت‌ نرم‌افزاری دریافت می‌کنند اولین جزئیات از گلکسی S۲۷ اولترا منتشر شد زنگ خطر برای ذخایر ماچا با افزایش عطش جهانی برای این چای خاص ژاپنی تأثیر کیف پول سرد (Cold Wallet) بر امنیت صرافی‌ها رونمایی مایکروسافت از هویت بصری جدید هوش مصنوعی کوپایلت طرح ژاپن برای تولید جنین انسانی از سلول‌های بنیادی چرا نباید مشکلات عاطفی و مسائل خصوصی‌مان را با هوش مصنوعی در میان بگذاریم؟ مشاهده تولد یک سیاه‌چاله بزرگ برای اولین بار (۴ مرداد ۱۴۰۴) ماهواره مخابراتی ناهید ۲ با موفقیت به فضا پرتاب شد+ فیلم سامسونگ برای گلکسی A17 از همان پردازنده گلکسی A16 استفاده می‌کند اضافه‌شدن چند قابلیت هوش مصنوعی به آپدیت جدید ویندوز ۱۱ (۱ مرداد ۱۴۰۴) سه نگرانی سم آلتمن درباره آینده هوش مصنوعی برای هیدراته ماندن بدن چه بنوشیم و از چه چیزی اجتناب کنیم؟ همکاری وزارت ارتباطات و معاونت علمی ریاست جمهوری برای مقابله با تهدیدات سایبری ۵۱ درصد دستگاه‌های اجرایی به ارتقای امنیت شبکه نیاز دارند رئیس سازمان فناوری اطلاعات از مذاکره برای صادرات پیام‌رسان‌های بومی خبر داد ویدئو | ربات انسان‌نمایی که می‌تواند خودش باتری‌هایش را تعویض کند با شکایت صدا و سیما، دادگاه بدوی به توقف فعالیت آپارات‌اسپرت رأی داده است (۳۱ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

موازی کاری ممنوع

  • کد خبر: ۳۳۲۴۷
  • ۱۷ تير ۱۳۹۹ - ۱۳:۱۰
موازی کاری ممنوع
رضا قنبری - رئیس پارک علم و فناوری خراسان
در کشور ما پارک‌های علم و فنا وری نقشی استانی برای حمایت از شرکت‌های نوپا دارند و بعضی از آن‌ها مثل پارک علم و فناوری خراسان ٢ دهه سابقه حضور در اکوسیستم دانش بنیان و استارت آپی دارند. در این بین، مجموعه‌هایی مثل پارک ICT یا نفت می‌خواهند نقش پارک تقاضامحور را بازی کنند. در اصول کار، قرار است پارک‌های فناوری استانی نقش عرضه کننده و رشددهنده شرکت‌ها را بازی کنند و پارک‌های موضوعی می‌کوشند میان شرکت‌های رشدیافته و بازار ارتباط ایجاد کنند. اگر مجموعه‌های تازه بتوانند به چنین نقشی عمل کنند، نه تنها هیچ موازی کاری‌ای انجام نمی‌شود، بلکه خدمات تازه‌ای هم به شرکت‌های حاضر در اکوسیستم کارآفرینی و دانش بنیان عرضه می‌شود. این در حالی است که اگر مجموعه‌های تازه بخواهند در حوزه‌هایی که قبلا پارک‌های علم و فناوری فعالیت کرده اند به کار بپردازند، نتیجه تنها گیج شدن استارت آپ‌ها و شرکت‌های نوپا خواهد بود.
در واقع، کارکرد مجموعه‌هایی مانند پارک ICT باید بیشتر به سمت ارتباط دادن شرکت‌هایی که توسط پارک‌های علم و فناوری توسعه پیدا کرده اند با بازار باشد. اگر قرار باشد این مجموعه‌ها هم خدماتی مانند فضای استقرار و حمایت‌های تحقیقاتی از شرکت‌ها را انجام دهند، تفاوتی با پارک‌های علم و فناوری نخواهند داشت. مثلا مدتی است که وزارت نفت پارک فناوری نفت را راه اندازی کرده است. این پارک در استان‌ها هیچ شعبه‌ای ندارد و اعلام کرده است ارزیابی و نظارت بر شرکت‌های فعال در این حوزه به عهده پارک‌های علم و فناوری استان‌ها خواهد بود و این مجموعه تنها وظیفه تضمین خرید محصولات شرکت‌ها و تأمین بازار آن‌ها را به عهده خواهد داشت.
اگر چنین فرایندی درباره همه پارک‌هایی که سازمان‌ها و وزارت خانه‌های مختلف در حال راه اندازی آن‌ها هستند در پیش گرفته شود، خدمت خوبی به شرکت‌های دانش بنیان و کارآفرینان کشور خواهد بود.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->